Bel nu: 0229 507 903

Home » Letselschade advocaat

Letselschade advocaat

Lijdt u letselschade door een ongeval of een medische fout? Neem dan een ervaren en deskundige letselschade advocaat in de arm. Dan weet u zeker dat u met een erkende en bekwame specialist te maken heeft. Bij Advocatenkantoor Brugman houden wij ons alleen maar bezig met het verhalen van letselschade. Al onze letselschade advocaten zijn verbonden aan de Nederlandse Orde van Advocaten. Friso Brugman van ons kantoor mag zich zelfs LSA Advocaat noemen. Deze titel is voorbehouden aan een kleine groep letselschade advocaten met geruime ervaring en een grote mate van kennis op het gebied van letselschade.

Uw letselschade advocaat verhaalt kosteloos uw schade!

Als u een ongeval is overkomen en u heeft hierbij letsel opgelopen, dan heeft u recht op een schadevergoeding als een ander verantwoordelijk is voor het ongeval. Letselschade bestaat ten eerste uit materiƫle schade. Medische kosten (uw eigen risico, medische hulpmiddelen) en kosten voor verzorging en huishoudelijke hulp zijn hier voorbeelden van. Bent u tijdelijk of volledig arbeidsongeschikt geraakt door het ongeval? Dan is er zelfs sprake van inkomensschade. Uw letselschade advocaat van ons kantoor adviseert u graag!

Naast vergoeding van materiƫle schade heeft u recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de door u geleden pijn en verdriet. Wij spreken ook wel van gederfde levensvreugde. Ook deze schade verhaalt uw letselschade advocaat voor u.

Uw letselschade advocaat van Advocatenkantoor Brugman brengt geen kosten bij u in rekening. Wij werken dus gegarandeerd kosteloos voor u! Onze kosten worden namelijk net als uw schade verhaald op de aansprakelijke partij.

Letselschade advocaat vs letselschadebureau

Naast een kleine groep erkende en ervaren letselschade advocaten zijn er ook letselschadebureaus. Deze missen echter veelal de kennis en expertise om uw schade te verhalen. Bij deze letselschadebureaus werken ook geen letselschade advocaten. Vaak worden uw belangen niet eens behartigd door een jurist! Laat uw letselschade daarom verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat. Dan weet u zeker dat uw schade door een betrouwbare partij verhaald wordt!

Neem contact op met uw letselschade advocaat

Is u een ongeval overkomen en heeft u hier letselschade aan overgehouden? Neemt u dan contact op met onze letselschade advocaat bij u in de buurt. Wij werken door heel Nederland, dus u kunt altijd een beroep op ons doen. En wij komen indien gewenst gewoon bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bel 0800 278 46 26 (gratis) of mail ons. Wij helpen u graag!

Rechtwijzer

Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op