Bel nu: 0229 507 903

Home » Zakelijk » Zakelijk arbeidsrecht voor ondernemers

Zakelijk arbeidsrecht voor ondernemers

Heeft u advies nodig op het gebied van het arbeidsrecht voor ondernemers? Is er sprake van disfunctioneren van één van uw medewerkers of dient er een vaststellingsovereenkomst opgesteld te worden? Heeft u een geschil met een werknemer en heeft u advies nodig of dient er geprocedeerd te worden? Met welke vraag u ook zit, onze arbeidsrechtspecialisten hebben de kennis en ervaring in huis om samen met u tot een oplossing te komen.

Het grote voordeel van onze arbeidsrecht advocaten en juristen is dat zij veel ervaring hebben met het bedrijfsleven. Zo heeft één van onze juristen meer dan 20 jaar zelf in het bedrijfsleven gewerkt als personeelsmanager. Zij kent als geen ander waar u als werkgever tegenaan kunt lopen met uw personeel en hoe hier op een adequate wijze mee op te gaan. Onze arbeidsrechtadvocaten adviseren al vele jaren middelgrote en grote ondernemingen in arbeidsrechtelijke aangelegenheden. Ook hebben zij ruime ervaring in het procederen in arbeidsrechtgeschillen.

Heeft u advies nodig op het gebied van het arbeidsrecht?

Neemt u dan eens contact op met een van onze arbeidsrecht specialisten. Wij maken graag een afspraak bij u of bij ons op kantoor!

Rechtwijzer

Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op