Bel nu: 0229 507 903

Home » Over Ons

Over Ons

Advocatenkantoor Brugman is een landelijk werkzaam advocatenkantoor. Al onze advocaten zijn specialisten op slechts één of een zeer beperkt aantal rechtsgebieden. Zij weten veel van weinig en niet andersom! Hierdoor weet u zeker dat u bijgestaan wordt door een absolute specialist.

Gegarandeerd kwaliteit

Al onze advocaten moeten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Zo volgt ons team letselschade en overlijdensschade continu scholing om de kwaliteit op het hoogste niveau te houden. De oprichter van Advocatenkantoor Brugman is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Dit is een selecte groep topadvocaten die alles weten op het gebied van letselschade en overlijdensschade. Zij zijn ook als enige advocaten gerechtigd om het LSA keurmerk te voeren. Dit keurmerk staat garant voor de kwaliteit van uw letselschade advocaat.

De advocaten van Advocatenkantoor Brugman staan allen onder toezicht van De Orde van Advocaten en de LSA. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent.

Persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk dat u ons eenvoudig kunt bereiken als u ons nodig heeft. Wij zijn dan ook altijd goed bereikbaar. Als u ons belt krijgt u geen keuzemenu en staat u ook nooit in de wacht. U krijgt ons direct aan de lijn. Alle advocaten hebben een eigen assistent die uw dossier kennen en juridisch onderlegd zijn. Mocht uw advocaat in uitzonderlijke gevallen niet aanwezig zijn, dan nog is er altijd iemand die uw dossier van binnen naar buiten kent. Dat garanderen wij u!

Rechtwijzer

Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op