Bel nu: 0229 507 903

Home » Medische fout Beverwijk

Medische fout Beverwijk

Is er tijdens uw behandeling in het ziekenhuis iets fout gegaan en heeft u hierdoor gezondheidsschade opgelopen? Dan heeft u te maken met een medischde fout. Het is dan mogelijk om een schadevergoeding te krijgen voor de schade die u in Beverwijk als gevolg van de medische fout lijdt. En deze schade kan enorm zijn. U maakt medische kosten en moet misschien (langer) in het ziekenhuis blijven. Maar ook kan het zijn dat u blijvend letsel aan de medische fout in Beverwijk overhoudt. Dan kan het zijn dat u arbeidsongeschikt bent, veel zorg nodig heeft en er aanpassingen in huis nodig zijn.

Verhalen letselschade na medische fout in Beverwijk

Na een medische fout wilt u maar één ding, beter worden! U wilt al uw tijd in uw genezing of revalidatie steken. Maar u lijdt ook schade en maakt veel kosten die u wilt verhalen. Dit regelen wij voor u. Zo kunt u al uw energie in uw herstel steken. Wij regelen de rest. Onze ervaren en deskundige letselschade advocaten in Beverwijk stellen het ziekenhuis aanprakelijk en zorgen dat u krijgt wat u nodig heeft. Of dit nu hulpmiddelen zijn of een schadeuitkering in geld zodat u uw inkomensverlies kunt aanvullen of uw medische kosten kunt betalen.

Onze letselschade advocaten werken in Beverwijk. Hij of zij komt ook graag bij u thuis om over de gevolgen van de medische fout te praten. Wij houden van een persoonlijke aanpak, dus uw letselschade advocaat is goed bereikbaar, zelfs ’s avonds!

Wat is een medische fout?

De scheidslijn tussen een complicatie en een medische fout is dun. Soms echter is het duidelijk dat er sprake is van een medische fout, bijvoorbeeld als er bij een operatie een instrument in het lichaam achterblijft. Om er zeker van te zijn dat er inderdaad sprake is van een medische fout in Beverwijk, schakelen wij altijd onze eigen medisch adviseur in. Deze bestudeert uw medische dossier en adviseert ons.

Volgens de wet is er sprake van een medische fout al de arts niet heeft gehandeld zoals van een redelijk handelend en redelijk bekwaam arts onder de gegeven omstandigheden verwacht mag worden. Dat is een ruime omschrijving. Daarom is het dus van belang om een gespecialiseerde letselschade advocaat in Beverwijk de arm te nemen bij een medische fout.

Wilt u uw letselschade in Beverwijk verhalen? Bel of mail ons dan voor kosteloos advies. Wij zijn er graag voor u!

Rechtwijzer

Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op