Bel nu: 0229 507 903

Home » Letselschade na verkeersongeval

Letselschade na verkeersongeval

Letselschade na verkeersongeval? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Niet alleen voor uw materiƫle schade zoals reiskosten en medische kosten. U komt ook in aanmerking voor smartengeld. Dat is een vergoeding voor de door het verkeersongeval geleden pijn. De letselschade advocaten van Advocatenkantoor Brugman werken landelijk. Wij komen bij u thuis om samen met u de letselschade te inventariseren. Uw persoonlijke letselschade advocaat heeft jarenlange ervaring in het verhalen van schade na een verkeersongeval. Bij Advocatenkantoor Brugman bent u aan het goede adres!

Lijdt u letselschade na een verkeersongeval en wilt u uw schade snel en volledig vergoed krijgen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Schadeposten na ongeval

Na een verkeersongeval maakt u veel kosten. Er zijn dan ook diverse schadeposten waar u mee te maken krijgt. Bekende schadeposten zijn het verlies van inkomen en kosten voor het inhuren van huishoudelijke hulp. Is er bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid voor het ongeval, dan wordt u soms niet volledig doorbetaald. Denkt u hierbij aan onregelmatigheidstoeslag. Na 2 jaar ziekte stopt de doorbetaling van het loon zelfs helemaal. U lijdt dan veel schade.

Als u belast was met een deel van het huishouden, dan ontstaat er schade als u dit door het ongeval niet kan doen. U vraagt uw partner of kinderen om u te helpen of u huurt een huishoudelijke hulp in. Waar u ook voor kiest, u heeft recht op een schadevergoeding.

Het letselschade traject

Na een verkeersongeval is het belangrijk om de aansprakelijke partij zo spoedig mogelijk aansprakelijk te stellen. Uiteraard draagt uw letselschade advocaat hier zorg voor. Vervolgens is het zaak om uw letselschade als gevolg van het verkeersongeval in kaart te brengen. Uw letselschade advocaat van Advocatenkantoor Brugman komt bij u thuis om deze schade door te nemen. Op kantoor wordt op basis van uw verhaal een schadestaat opgesteld. Deze wordt bij de aansprakelijke partij ingediend. Wij vragen daarbij dat de reeds gemaakte schade direct vergoed wordt.

Helaas kan niet iedere letselschadezaak binnen enkele weken of maanden geregeld zijn. Dit is met name het geval met ernstig letsel door het verkeersongeval. Wij moeten wachten tot u volledig hersteld bent. Pas dan kunnen wij uw schade in kaart brengen. Er wordt gekeken of u arbeidsongeschikt bent geworden door het verkeersongeval. Ook bezien wij of u beperkt bent geworden in het doen van huishoudelijke taken of klussen in- en om het huis. Is er geen toekomstschade, dan kan de letselschade door het verkeersongeval snel worden afgerond. Is er wel toekomstschade, dan dient deze apart te worden begroot.

Uiteindelijk wordt u letselschadedossier gesloten door middel van een vaststellingsovereenkomst. Daarin worden alle gemaakte afspraken neergelegd. Na ondertekening van de vaststellingsovereenkomst wordt het bedrag aan letselschade aan u overgemaakt.

Contact

Wilt u een gratis intakegesprek of advies bij u thuis? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

Rechtwijzer

Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op