Bel nu: 0229 507 903

Home » Letselschade advocaat Ursem

Letselschade advocaat Ursem

Letselschade advocaat Ursem | Een ongeval in Ursem kan koud op uw dak vallen. Temeer als u letsel aan het ongeval heeft overgehouden. Dan bent u van het ene op het andere moment uitgevallen, bijvoorbeeld voor uw werk. Wellicht bent u wel onder behandeling van een specialist in het Westfries Gasthuis of Noord- Westziekenhuis als gevolg van het ongeval. Of naar de fysiotherapeut in Ursem. Met andere woorden, u lijdt letselschade en uw leven staat op de kop!

Letselschade advocaat Ursem

Als een ander verantwoordelijk is voor de gevolgen van het ongeval, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Bijvoorbeeld omdat u bent aangereden of bent gebeten door een hond. Maar ook op het werk gebeuren ongevallen waarvoor de werkgever of een collega aansprakelijk voor is.

Het verhalen van letselschade hoeft u niet zelf te doen. Het is ook niet eenvoudig en verzekeraar houden de boot vaak af. Neemt u daarom een specialist in de hand. Bij Brugman Letselschade Advocaten in Hoorn, Wognum, Alkmaar en Purmerend bent u hiervoor aan het juiste adres. Uw letselschade advocaat van ons kantoor in Ursem is een LSA- advocaat. De LSA is de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Zo weet u zeker dat u de beste hulp krijgt bij het verhalen van uw letselschade in Ursem.

Uw letselschade kosteloos verhaald

Bij letselschade denken mensen vaak alleen aan het smartengeld. Maar al uw schade dient door de aansprakelijke partij vergoed te worden. Bijvoorbeeld inkomensschade omdat u tijdelijk of helemaal niet meer kunt werken door het ongeval. Maar ook kosten voor hulp in het huishouden, medische kosten en reiskosten komen voor vergoeding in aanmerking.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag. En dit doen wij kosteloos voor u. Dit is in de wet geregeld. U betaalt dus niets voor onze dienstverlening.

Neem contact op met uw letselschade advocaat

Lijdt u in Ursem letselschade als gevolg van een ongeval? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Belt u ons op 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een mail. Wij zijn van maandag tot zaterdag van 8.30 uur tot 21.30 uur telefonisch bereikbaar en 24 uur per dag via de mail. U krijgt altijd binnen 2 uur een inhoudelijk bericht terug.

Wilt u een second opinion van uw letselschadedossier? Ook dit doen wij kosteloos voor u!

Brugman Letselschade Advocaten werkt in de hele regio Ursem, dus o.a. in ook in De Goorn, Berkhout, Hoorn, Wognum, Alkmaar, Stompetoren, Heerhugowaard, Schagen en Spierdijk.

Letselschade in Ursem? Brugman Letselschade Advocaten helpt!

Rechtwijzer

Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op