Bel nu: 0229 507 903

Home » Letsel advocaat

Letsel advocaat

Een letsel advocaat bij u in de buurt nodig? Advocatenkantoor Brugman werkt landelijk. Onze letsel advocaat verhaalt al uw letselschade op de aansprakelijke partij. Of het nu om medische kosten of inkomensschade door arbeidsongeschiktheid gaat, onze letsel advocaten zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld. En de letselschade advocaat van ons kantoor bij u in de buurt helpt u ook nog eens volledig kosteloos. De kosten van rechtsbijstand worden namelijk verhaald op de aansprakelijke partij.

Neem contact op met uw letsel advocaat van Advocatenkantoor Brugman

Is u een ongeval overkomen en wilt u uw letselschade verhalen op de verantwoordelijke persoon? Neemt u dan contact op met een letsel advocaat van Advocatenkantoor Brugman. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 voor al uw vragen, advies en het kosteloos verhalen van uw letselschade!

Onze letsel advocaat is lid van de LSA. Dit is de specialistenvereniging van letsel advocaten. Alleen ervaren en erkende letsel advocaten mogen deze titel dragen. Daarnaast is iedere letsel advocaat bij ons aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. U weet bij ons dus zeker dat hetverhalen van uw letselschade in goede handen is.

Uw letsel advocaat verhaalt kosteloos uw letselschade

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. De letsel advocaat van ons kantoor zorgt dat al deze schade vergoed wordt. En voor het verhalen van uw letselschade maakt u geen kosten. In de wet is namelijk geregeld dat u recht heeft op een kosteloze letsel advocaat. Uw kosten van rechtsbijstand worden betaald door de aansprakelijke partij!

Bij medische kosten en reiskosten spreken wij van materiële schade. Hetzelfde geldt voor inkomensschade omdat u door het ongeval arbeidsongeschikt bent geworden. Een letsel advocaat zorgt dat u volledig schadeloos wordt gesteld en u zich geen financiële zorgen hoeft te maken.

Immateriële schade staat beter bekend als smartengeld. Het is een vergoeding voor de ellende die u door het ongeval heeft.

Waarom een letsel advocaat?

Op internet vindt u veel letselschadebureaus die claimen uw letselschade kosteloos voor u te verhalen. Deze bureaus ontberen vaak de kennis om u goed te kunnen helpen. U wordt bij een letselschadebureau niet geholpen door een letsel advocaat. U doet uzelf dan tekort. Kiest u daarom voor een letsel advocaat. Dan weet u zeker dat u in goede handen bent!

Rechtwijzer

Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.

Contact

Snel en kosteloos antwoord op uw vraag.

Neem Contact op